Цю дію неможливо скасувати.
Буде видалено логін, сесії, хмарне збереження, результати, повтори, спроби перевірки повторів, оцінки, блокування, надіслані скарги, аватар, публічний профіль і завантажені акаунтом кастомні паки. Логін знову стане доступним для реєстрації.
У захищених службових резервних копіях дані можуть залишатися до звичайної ротації копій. Вони використовуються лише для аварійного відновлення і не застосовуються для повторного створення видаленого акаунта. Докладніше — у Політиці конфіденційності.
Підтвердь акаунт
Спочатку увійди. Після цього сторінка запросить поточний пароль перед видаленням.
Увійти й продовжитиБезповоротне видалення
Буде видалено акаунт .
Акаунт видалено
Акаунт і пов’язані дані видалено.
На головну